🏆 تمیز کننده قوی نمای ساختمان
نما شویی ساختمان:
🌀 نما شویی عملیاتی است که نمای خارجی(نمایی که در جلو ساختمان است) از هرگونه آلوینده ها مثل گرد و خاک،دوده،لکه های چربی،رنگها،چسبها و آثار زنگ زدگی فلزات پاکیزه میشود.

روش های نما شویی ساختمان:
1-شستن نما با آب(فشار آب)و یا بخار آب:
🌀 در شستشوی با فشار آب،آب با فشار 200-100 پوند در اینچ مربع روی سطح نما پاشیده میشود؛معمولا این روش شستشو در مواقعی که سطح نما با گرد و خاک آلوده شده باشد،مناسبترین روش است.

2-شستن نما با مواد شیمیایی و تمیز کننده نما:
🌀 زمانیکه نمای ساختمان با آلاینده هایی مثل دوده،چربیها،رنگها،چسبها،نقاشی روی دیوار و زنگ زدگیهای فلزات آلوده شده باشد،استفاده از مواد شوینده بهترین راه شستشو است.
🌀 انتخاب مناسبترین ماده شوینده،نکته بسیار مهمی است.
🌀 شوینده های اسیدی برای سطوح آجری و بتنی مناسب هستند و شوینده های قلیایی برای سطوح سنگی(مرمر،گرانیت،تراورتن)،سطوح صیقلی،سطوح گچی
*نکته:شستشوی سطوح فلزی و چوبی باید به کمک مواد شوینده نانو صورت گیرد.

3-شستشو با روش کفسابی:
🌀 در این روش مستقیما رسوب و یا آلودگی از روی سطوح برداشته میشود؛در این روش سطح نما خراشیده شده و در واقع زخمی میشود.
🌀 کفسابی موجب مات شدن سطوح میشود و حتی موجب نازک شدن لایه نما شده که به مرور باعث شکننده شدن سطح نما میشود،این روش جز در موارد نادر،توصیه نمیشود و حتما باید به کمک متخصصین این حوزه انجام شود.

اهمیت نماشویی:
1- مهمترین مساله در مورد اهمیت نماشویی،تمیزی و جلوه ظاهری نمای ساختمان است؛نمایی که کثیف باشد هم در نظر ساکنین ساختمان و هم در نظر عابرین،تصویر نامطلوبی ایجاد کرده که در روحیه آنها تاثیر ناخوشایندی باقی خواهد گذاشت.
🌀 هم چنین تمیز بودن نما،تاثیر زیادی در قیمت ساختمان خواهد داشت،ساختمانها با نمای کثیف،به عنوان ساختمانهای کلنگی به حساب می آیند.
2- آلودگیها به خاطر داشتن ترکیبات گوگرد دار و نیتروژن،به بافت نما آسیب زده و موجب فرسایش و تخریب نما میشوند.
3- دوده و کثیفی مانند یک پوشش عمل کرده و روی ساختمان را میپوشانند و اگر احیانا درز و شکافی روی نما ایجاد شود،مانع از رویت آن شده و باعث تعویق در ترمیم و بازسازی نما میشوند.
